De Hofbranders wit wit

Over ons

Bij De Hofbranders, gevestigd in het hart van het Westland, hebben we een passie voor het creëren van uitzonderlijke koffie-ervaringen. Onze focus ligt op ‘specialty’ koffiebonen – de crème de la crème onder de koffies, die tot de top 5% van de wereld behoren. Elk van onze bonen is 100% Arabica, zorgvuldig met de hand geplukt en geselecteerd op grootte.

Wat ons echt uniek maakt, is hoe we onze koffiebonen verkrijgen. We werken direct samen met de boeren, en zorgen ervoor dat zij in staat zijn onderdeel te zijn bij van stap van het koffieproces: van het schoonmaken, drogen en verwerken tot het exporteren. Hierdoor ontvangen zij een veel groter deel van de opbrengst dan normaal.

Terug in Nederland zetten we ons nog verder voor sociale impact in. Ons brand- en verpakkingsproces vindt plaats in samenwerking met lokale zorginstellingen, waardoor we jongeren met een verstandelijke beperking waardevolle dagbesteding bieden. Bij onze locatie in ’t  Nederhofje in Honselersdijk runnen ze zelfs een koffie, thee en cake-away, waardoor ze ook nog eens iedere dag in contact staan met klanten!

Dus, als je kiest voor De Hofbranders, kies je niet alleen voor kwaliteitskoffie, maar ook voor een bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Buitenaanzicht met Baristas

Het team

De Hofbranders Koffie

Ziggy Jakobs

Operationeel Directeur / 'de chef'
Houdt zich bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering en het regelen van van alles. Altijd bezig, altijd bereikbaar, altijd behulpzaam.
Favoriete koffie: Smaak uit Oost-Timor.

Dirk Harteveld

Initiatiefnemer / 'de wervelwind'
Houdt zich bezig met het werven van partners, zakelijke contacten en nog 1000 andere dingen. Komt altijd met nieuwe ideeën als een wervelwind het kantoor binnen.
Favoriete koffie: Geniet uit Oeganda.

Tijmen Zemann

Sales & Acquisitie / 'de regelneef'
Houdt zich bezig met klantcontact en het ondersteunen van het team. Als er iets aan de hand is dan zorgt Tijmen dat het wordt opgelost.
Favoriete koffie: Smaak uit Oost-Timor.

Lieke Vervoorn

Vormgeving en Fotografie / 'design duizendpoot'
Houdt zich bezig met fotografie, grafische vormgeving en social media. Ontwerpt het logo, productdesign en nog veel meer.
Favoriete koffie: is meer een theepersoon.

Mees van den Berg

Online en operationeel / 'de cyberstrijder'
Houdt zich bezig met de website, webshop en online sales. Probeert de rust te bewaren met de stuiterballen in het team.
Favoriete koffie: Smaak uit Oost-Timor.